Wie is Studio Blue Lion?

Studio Blue Lion is een bedrijf van twee jonge, enthousiaste en kritische motion graphic designers. Wij, Bas Kuijstermans & Brent van Helvoirt, hebben beide Animatie gestudeerd op het Koning Willem 1 College in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens onze studie werden wij geselecteerd om een design project op te zetten in Italië. Vanaf dat moment, realiseerde we ons wat wij als team zouden kunnen brengen en besloten we om in meerdere projecten samen te werken om zo af te kunnen studeren. Na het afstuderen wilden we blijven samenwerken en als team opereren. Dit was een van de aanleidingen om te starten met Studio Blue Lion.

Animatie is een nieuwe manier van verhalen vertellen en het visualiseren van ideeën. Het combineren van technologie en creativiteit kan nieuwe interessante kunstwerken opleveren. Wij proberen het beste in ieder project te behalen door goed te luisteren naar wat onze klanten en partners te vertellen hebben. Door dit te doen, houden we onze ogen open om te zien wat er gebeurt in onze nieuwe digitale wereld. Samenwerken met andere designers en artiesten maakt Studio Blue Lion beter en meer bewust in wat we maken.

Brent van Helvoirt

Motion Graphics Designer

linkedin

Bas Kuijstermans

Motion Graphics Designer

linkedin

Wat doet Studio Blue Lion zoal?

We houden ervan om digitale producten te creëren en om animaties te ontwerpen met veel passie. Hier zijn een aantal diensten die we aanbieden!
Passend Concept

Met maar een paar kleine ideeën of aanwijzingen kunnen we samen tot een concreet en doeltreffend concept komen dat aansluit op het gewenste resultaat.

Nieuwe Identiteit

Is uw bedrijf nodig aan een vernieuwing toe en verdient het meer aandacht? Geef uw bedrijf een voorsprong met een unieke animatie die zeker indruk maakt op al uw klanten en partners.

Volledig Product

Sinds wij beide kwaliteiten combineren, kunnen we een volledig product bieden. Dat betekent dat we een volledige animatie van begin tot eind kunnen leveren. Inclusief alle verschillende fases, zoals het opzetten van een concept tot de laatste afwerking in onze animatie.

Onze Partners

Wij snappen dat een project soms meer nodig heeft dan animatie alleen. In dat geval, zoeken we samen naar een media gerelateerde partner van ons die precies biedt wat wij nodig hebben.

Maak uw bericht visueel

We maken animaties voor live visuals, evenementen, bedrijfsprojecten, film, mobiele apparaten,en alles wat u maar kan bedenken.